Vanaf 20 mei mag ook weer (na reserveren) gedubbeld worden

De tennisbanen zijn weer voor alle leden geopend. De algemene coronaregels gelden ook hier uiteraard.

Regels:

• Reserveren verplicht, zodat het niet te druk wordt op het park. Afhangen via de Knltb ClubAppp ( downloaden in Google Playstore of Appstore, je bondsnummer invoeren, met ‘wachtwoord vergeten’ wachtwoord maken)
  • Er mag weer gedubbeld worden. Hou 1,5 m afstand, ook op de baan.
  • Clubhuis blijft gesloten. Met sleutel zijn baanverlichting en wc wel bruikbaar.
  • Voor vragen kun je uiteraard bij het bestuur terecht

NB

Het blijkt dat de KNLTB clubapp bij gebruik van iPhone of iPad op een zeker moment, wanneer je, nadat je jouw bondsnummer hebt ingevoerd een nieuw wachtwoord wilt aanmaken (“wachtwoord reset”) om een clubnummer vraagt.

Op de pasjes van TVSchaarsbergen staat: 17830.  Dat nummer werkt niet.  Je krijgt dan de melding: “wordt niet herkend”.  Hoe dat komt weet ik niet, gaan we komende week uitzoeken.
Maar je kunt het probleem oplossen.  Links van het balkje waarin je het clubnummer zou moeten invoeren, staat een pijltje.  Daarmee kan je de opdracht “clubnummer”  wijzigen in: “bondsnummer”.
Als je dat doet, en vervolgens jouw eigen bondsnummer daar invoert (voor de tweede keer dus), dan loopt het proces wél door.  En krijg je op de mail die bij KNLTB van jou bekend is, een mogelijkheid om een wachtwoord in te stellen.

No Replies to "Vanaf 20 mei mag ook weer (na reserveren) gedubbeld worden"