Tennislessen

        

Ben je net begonnen met tennissen en wil je de grondbeginselen van het spel onder de knie krijgen? Heb je al wat meer ervaring en wil je je verbeteren? Of ga je voor het maximale en hoort daarbij voor jou een pittige wekelijkse training op techniek, conditie en mindset? Voor iedereen heeft TVS een passend aanbod, ook voor kinderen en jeugd.

Hieronder stellen onze clubtrainers zich kort aan je voor. Iedere trainer heeft zijn eigen achtergrond, specialisme en lesmomenten. Zo kun je zelf beoordelen welke trainer het beste bij jouw wensen past. De lessen beginnen in april, maar het is ook mogelijk om gedurende het seizoen te starten. Maatwerk is wat TVS wil leveren.

Heb je je keuze gemaakt, dan kun je je opgeven bij Jolanda Philipsen. Dit kan door een mail te sturen naar tenniszaken@tennisverenigingschaarsbergen.nl.

Heb je vragen over de tennislessen, of wil je iets dat niet in ons aanbod voorkomt, schroom niet en neem contact met ons op; Jolanda Philipsen 06 41793533

We denken graag met je mee.

Pim Brand
Pim heeft zijn eigen tennisschool, Brandtennis. Hij is gediplomeerd tennistrainer met veel ervaring. Hij geeft al jarenlang les bij ons en is ook clubtrainer bij de Groene Kamer. Pim tennist al sinds zijn tiende jaar en is al sinds zijn 17e B-speler (tegenwoordig niveau 3). Heel wat jaren verder speelt hij nog steeds op dat niveau en doet nog graag mee aan toernooien. Pim staat garant voor kwalitatieve lessen voor langere termijn. Pim verzorgt bij TVS de weekendtennislessen en eventueel ook lessen overdag door de week. Je kunt je aanmelden voor privéles en voor groepslessen. Pim verzorgt bij ons ook de clinics. Een clinic bestaat uit 8 tot 10 deelnemers die tegelijkertijd 1 uur les krijgen op 2 banen. Clinics worden meestal gegeven op een weekenddag in een reeks van vijf weken.

 

Randy van den Brink
Randy heeft zijn eigen tennisschool, Tennis Academy van den Brink. Ook Randy heeft al jaren zijn lesbevoegdheid en verzorgt ook de lessen bij Teskwik in Ede. Hij tenniste jarenlang met de top van Nederland, maar moest helaas door blessures minder gaan tennissen. Maar de liefde voor tennis en sport is altijd gebleven. Hij kenmerkt zich door: betrokkenheid, gedrevenheid, enthousiasme, klantgerichtheid, flexibiliteit en zijn liefde voor de tennissport. Randy verzorgt bij TVS de avondlessen. Voor dit jaar zijn deze op maandag- en donderdagavond. De groepen kunnen variëren van 1 tot 4 deelnemers.

Hugo Kampschreur
Ik ben Hugo Kampschreur, zanger, personal trainer, sportmasseur en fanatiek tennisser. Schaarsbergen is waar ik als klein kind mijn eerste ballen over het net heb geslagen en waar ik nog steeds met heel veel plezier tennis en lesgeef. Conditietennistraining met aandacht voor de mind, dat is wat mijn lessen bijzonder maken. Ik ondersteun bij het verbeteren van de techniek, maar bovenal leer ik je om met zo min mogelijk onnodige spanning te spelen en help ik je met het verbeteren van je conditie. Op de zondagen trainen we in groepsverband waarbij we beginnen met een uitgebreid conditietrainingsprogramma waarna we ergens in het midden van de les overgaan op tennisles waarbij het accent ligt op de techniek, maar ook op de ademhaling. Desgewenst bied ik deze bijzondere training ook aan op individuele basis, of in kleinere groepjes (2 à 4 personen) en/of op andere dagen.

Frédérique de Vries
Ik ben Frédérique de Vries, 18 jaar oud en ik woon in Arnhem. Ik studeer International Development Management bij Van Hall Larenstein in Velp en zit nu in mijn eerste jaar. Ik ben begonnen met tennissen toen ik vier jaar was. Toen ik ouder werd ging ik steeds meer trainen en wedstrijden spelen. Ik heb tot aan mijn 16e veel jeugdranglijst toernooien gespeeld en meegedaan aan de Nederlandse kampioenschappen en internationale toernooien. Ik speelde al die jaren in de top 30 van Nederland. Op dit moment train ik iets minder, maar nog steeds heel fanatiek en met veel plezier (speelsterke 3). Sinds een aantal jaar speel ik competitie bij TV Beekhuizen. Nadat ik geslaagd was voor mijn Havo diploma, heb ik een tussenjaar genomen. In dit tussenjaar heb ik de opleiding tot tennislerares gevolgd bij het CIOS in Arnhem en heb ik hiervoor de KNLTB licentie gehaald. Vanaf de zomer van 2020 ben ik begonnen met lesgeven op het gezellige en prachtige tennispark van TV Schaarsbergen waar ik zelf al een aantal jaren lid ben en waar ik erg graag kom. Ik verzorg hier de lessen voor de jeugd. Ik vind het super leuk om kinderen enthousiast te maken voor deze sport.