Lustrum

4 en 5 september 2021 Lustrum, 40 (+1) jaar TV Schaarsbergen

Droef … want het gaat er tóch niet van komen: een spetterend LUSTRUM op 4 & 5 september!

Waarom niet ??
We hoopten dat het ons mee zou zitten. Maar dat doet het niet. Twee oorzaken:
1. Met ons vieren, het organisatiecomité, hebben we een flinke steekproef (een dikke 30%) van onze bijna 250 leden persoonlijk gesproken en we hebben moeten concluderen dat teveel leden in dat lustrum-weekeinde/laatste weekeinde van de vakantie andere verplichtingen hebben.
2. En dan heeft ook deze flinke feestverstoorder zijn kop weer flink opgestoken: strenge maatregelen tegen evenementen vanwege delta- of andere virusvariant.
Heel jammer maar: te veel onzekerheden op te korte termijn.

Wat te doen?
We zullen in september nog eens kijken hoe het er dan voorstaat. Al zal dat dan zeker iets in meer afgeslankte vorm worden. Maar evengoed feestelijk. Zo gauw we ruimte zien, komen we er bij jullie op terug. Reacties en ideeën blijven intussen welkom, dat spreekt!

Het organisatiecomité,
Marijke Mulder, Marjolein Snater, Pieter Jan Stallen, Ite van Til.

Je kunt de lustrumcommissie bereiken via:

lustrum@tennisverenigingschaarsbergen.nl

————————–

Als bestuur danken we deze leden hartelijk voor hun inzet tot nu toe.
We gaan zéker nog wat aan het lustrum doen. Van uitstel komt géén afstel!