Clubtoernooi TV Hoogkamp/Schaarsbergen 11-19 juni

Binnenkort is het zover! Dan vindt ons Clubtoernooi weer plaats. Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden van zaterdag 11 juni tot en met zondag 19 juni 2022.

Het Clubtoernooi is net als voorgaande jaren toegankelijk voor leden van TV de Hoogkamp en leden van TV Schaarsbergen. De wedstrijden zullen dan ook gespeeld worden op de banen van beide tennisclubs.

Je kan je dit jaar inschrijven voor de enkel en de heren- of damesdubbel. Helaas niet voor de mix. Maar niet getreurd – later dit jaar zal een speciale mix-editie van het Clubtoernooi plaatsvinden!

Wij hopen dat velen van jullie dit jaar weer mee willen doen aan het toernooi, zodat het wederom een groot succes wordt.

Meld je aan via deze link: https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=B3BE268C-1F9B-4DA4-8246-F38DD3E6F2BC

Wil je graag meedoen aan de heren- of damesdubbel, maar heb je nog geen dubbelpartner? Laat dit dan even weten via de ‘Opmerkingen’ bij de inschrijving. Wij zullen dan ons best doen om jou te koppelen aan een passende dubbelpartner.

Voor overige vragen over het toernooi kun je contact opnemen met de Toernooi commissie via clubtoernooi@tvdehoogkamp.nl.

Hartelijke groet en graag tot dan!

De Toernooi commissie