Afhangen via ClubApp

Er mag weer gedubbeld worden.

Afhangen/reserveren moet vooraf en gaat alleen via de clubApp. (of bij problemen via iemand vh bestuur).

Banen zijn vrij of zijn gereserveerd voor onderhoud (tractortje) of training (rennend mannetje) of toss (racketje)

Gebleken is dat er soms banen niet als vrij ‘groen met een +’ staan weergegeven maar geblokt (grijs) terwijl ze toch vrij zouden moeten zijn. (Reserveren kan dan eventueel wel als je baan op de tijd ervoor pakt en bij reserveren de tijd aanpast) .

Deze systeemfout is al doorgegeven aan de ontwikkelaar LISA vanKnltb.Club en wordt verholpen.

NB

Het blijkt dat de KNLTB clubapp bij gebruik van iPhone of iPad op een zeker moment, wanneer je, nadat je jouw bondsnummer hebt ingevoerd een nieuw wachtwoord wilt aanmaken (“wachtwoord reset”) om een clubnummer vraagt.

Op de pasjes van TVSchaarsbergen staat: 17830.  Dat nummer werkt niet.  Je krijgt dan de melding: “wordt niet herkend”.  Hoe dat komt weet ik niet, gaan we komende week uitzoeken.
Maar je kunt het probleem oplossen.  Links van het balkje waarin je het clubnummer zou moeten invoeren, staat een pijltje.  Daarmee kan je de opdracht “clubnummer”  wijzigen in: “bondsnummer”.
Als je dat doet, en vervolgens jouw eigen bondsnummer daar invoert (voor de tweede keer dus), dan loopt het proces wél door.  En krijg je op de mail die bij KNLTB van jou bekend is, een mogelijkheid om een wachtwoord in te stellen.

No Replies to "Afhangen via ClubApp"